< < YAZ OKULU VE YAZ DÖNEMİ STAJI

YAZ OKULU VE YAZ DÖNEMİ STAJI

25 Haziran 2021

Duyuru( Yaz Okulu ve Yaz Dönemi Staj)

2020-2021 Yaz Okulu Üniversitemiz Senatosunda alınan karar ile uzaktan öğretim şeklinde yapılacak olup, yaz öğretimi hakkındaki bilgilere

aşağıdaki linkten ulaşılabilecektir.

Bu karara istinaden öğrencilerimizin yaz okulu ile birlikte staj yapmaları uygun görülmüştür.

Bununla beraber, her ne kadar pratik eğitimlerinin uygulamalı bir şekilde kendi bilgi ve birikimlerini geliştirmelerini sağlayacak kurum ya da kuruluşlarda yapması birinci tercihimiz olsa da, pandemi koşullarında staj yeri bulamayan öğrencilerimiz için ‘tarih’ ve ‘uygulama koşulları’ bölümlerimiz tarafından belirlenecek olan staj projesi ile de öğrencilerimizin staj yapmasına imkan tanınacaktır.

Her bölüm kendi staj projesi uygulama esaslarını bölüm web sayfasında duyuracaktır. Burada öncelikli hedefimiz staj yeri bulamayan ve mezuniyet aşamasında olan öğrencilere aittir.

Yaz Öğretimi Duyuruları

Öğrencilerimize önemle duyurulur.