< < ZORUNLU STAJ BELGESİ HAKKINDA DUYURU

ZORUNLU STAJ BELGESİ HAKKINDA DUYURU

16 Mart 2021

Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine,

Öğrencilerimizin staj başvuru süreçleri ile ilgili olarak tarafımıza yoğun olarak iletilen “Stajın Zorunlu Olduğuna Dair Belge” e-imzalı olarak hazırlanmış olup belge talep eden öğrenciler Bölüm Başkanlıklarına ıslak imzalı dilekçelerini kargo yoluyla ileteceklerdir. Dilekçelerinde mail adreslerinin ve iletişim bilgilerinin detaylı olarak yazılması gerekmektedir. Kargo takibi ve belgelerin temininden öğrencilerimiz sorumludur.

Not: Staj başvurusu için sadece söz konusu evrak yeterli değildir. Bu evrakın hazırlanmasının nedeni kurumların imzalı olarak stajın zorunlu olduğuna dair belge talep etmeleridir. Staj yapacak öğrenciler Fakültemizin “Zorunlu Staj Başvuru Formunu” mutlak surette doldurmaları gerekmektedir. Zorunlu staj başvuru formunda da stajın zorunlu olduğuna dair ibareler yer almakla birlikte imza süreçlerinde yaşanan problemlere istinaden ilgili evrak ayrıca hazırlanmıştır.