Fakültemiz 2015-2016 Akademik Yılı mezuniyet törenleri gerçekleştirildi. Kongre Merkezi Bordo salonda, gün boyu, Fakültemize bağlı 5 bölüm için ayrı ayrı tören düzenlendi. Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü ve Çevre Mühendisliği Bölümü 5’inci dönem , Gıda Mühendisliği Bölümü 9’uncu dönem, Makine Mühendisliği Bölümü 6’ncı dönem ve Mimarlık Bölümü 5’inci dönem mezunlarını verdi.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Töreninde, SEDAŞ’ın Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’deki üniversitelerle birlikte düzenlediği proje yarışmasında 1’inci olan Volkan Ulutaş ile TÜBİTAK’ın desteğiyle üniversitemizin düzenlediği Ar-Ge Proje Pazarı yarışmasında 3’üncü olan Mahmut Topkara ve danışmanı Yrd. Doç. Dr. Murat Fidan’a, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer Zorba tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer Zorba, oluşturulan alt yapı sayesinde buna benzer başarıların devamını beklediğini sözlerine ekledi. Ardından Çevre Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Mimarlık Bölümlerinin sırayla çıktığı törenler, öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi, meslek yeminlerinin edilmesi ve kep atılması ile sona erdi.

Gıda Mühendisliği Bölümü Fotoğrafları

Çevre Mühendisliği Bölümü Fotoğrafları

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Fotoğrafları

Makine Mühendisliği Bölümü Fotoğrafları