2017-2018 Bahar Dönemi Final Sınav Programı

KALEBODUR MİMARLARLA KONUŞUYOR KAMPÜS

"Kalebodur Mimarlarla Konuşuyor" etkinliği 21 Mart 2018 tarihinde Celal Abdi GÜZER moderatörlüğünde konuşmacılar Can ÇİNİCİ ve Gül GÜVEN'in katılımıyla Üniversitemiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

IMG_6162. JPG

BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRENCİLERİNİN YAYINLANAN PROJELERİ II

Mimari proje V dersi yürütücüsü Doktor Öğretim Üyesi Erdal Yıldız atölyesi çalışmaları mimdap.org sitesinde yayınlanmıştır.

İlgili projelere http://www.mimdap.org/?p=211290 linkinden ulaşabilirsiniz.

BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRENCİLERİNİN YAYINLANAN PROJELERİ I

3. sınıf öğrencimiz Öznur ÇAKAN’ın, Doktor Öğretim Üyemiz Sermin ÇAKICI ALP yürütücülüğündeki Mimari Proje III - ‘Bolu Kent Müzesi’ konulu projesi www.arkitera.com sitesinde yayınlanmıştır.

İlgili projeye http://www.arkitera.com/proje/8817/bolu-kent-muzesi linkinden ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ!

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun 17. Maddesi gereği alınması zorunlu olan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verilmesi planlanmıştır. Eğitim sonrasında sertifika verilecek ve bu sertifika iş yeri tehlike sınıfına göre bir ile üç yıl aralığında geçerli olacaktır. Eğitim takvimi aşağıdaki linkte mevcuttur.

Staj yapacak öğrencilerimize önemle duyurulur.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Haftalık Ders Programı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ders Programı

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEK-ÇİFT SINAVLARI HAKKINDA

Değerli öğrenciler,

2017-2018 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı tek-çift sınav programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2017-2018 Güz Dönemi TEK-ÇİFT SINAV TAKVİMİ

TEK-ÇİFT SINAVI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz dönemi tek-çift sınavı başvuru dilekçelerinin 29 Ocak 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar (Bölüm sayfasında bulunan dilekçe örnekleri içindeki tek-çift sınavı dilekçe örneğinin eksiksiz doldurulup, ekine transkript ile birlikte) Bölüm Sekreterliğine elden teslim edilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra dilekçe teslim alınmayacaktır.Öğrencilerimize önemle duyurulur.

MEZUN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Mühendislik Mimarlık Fakültesi © 2018 Sayfa Başı