2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

ARA SINAV PROGRAMI

Değerli Öğrenciler,

Bölümümüz 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi ara sınav programı aşağıdaki linkte yer almaktadır.

MAKİNE 2017-2018 GÜZ ARA SINAV PROGRAMI

Bilgilerinize duyurulur.

UZAKTAN EĞİTİM REHBERLİK HİZMETİ HK.

Üniversitemiz bünyesinde uzaktan eğitim yönetim sistemi üzerinden yürütülmekte olan, ortak zorunlu dersleri(Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II, Türk Dili I-II ve Yabancı Dil I-II) alan öğrencilere yönelik, 05.10.2017 ve 09.10.2017 tarih, 15:00-17:00 saatleri arasında Kongre Merkezi Bordo Salon'da, uzaktan eğitim yönetim sistemi kullanımı ve karşılaştıkları güçlüklere yönelik rehberlik eğitimi verileceğine ilişkin; Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nün ilgi yazısı aşağıdaki linkte verilmiştir.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

UZAKTAN EĞİTİM REHBERLİK TOPLANTISI

MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA ÖĞRENCİLERİ İÇİN MÜFREDAT

Bilgiler için aşağıdaki linke tıklayınız.

MAKİNE MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA MÜFREDATI

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI

Bölümümüz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi ders programı aşağıdaki linkte verilmiştir.

MAKİNE 2018 GÜZ HAFTALIK DERS PROGRAMLARI 2. GÜNCELLEME

2016-2017 YAZ ÖĞRETİMİ ÜCRET İADESİ HAKKINDA!

Aşağıdaki linkte isimleri bulunan öğrencilerin yaz okulunda açılmayan derslerin ücret iadeleri için banka dekontunun aslı (Bankamatik çıktısı geçerli değildirile birlikte 25 Ağustos 2017 Cuma mesai bitimine (17:00) kadar Bölüm Sekreterliğine dilekçe yoluyla başvurmaları gerekmektedir. (Dilekçe ile bu tarihe kadar başvuru yapmayanların ücret iadesi yapılamayacaktır.) (Ücret iadesine ilişkin dilekçe örneği Bölümün web sitesinde Formlar/Dilekçeler kısmında yer almaktadır; bilgileri eksiksiz, formata uygun şekilde doldurmanız gerekmektedir.)

Ücret İade Listesi İçin Tıklayınız!

BÖLÜMÜMÜZÜN 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ AÇILMASI KESİNLEŞEN DERSLERİN LİSTESİ

1) Statik

2) Mukavemet

3) Termodinamik

4) Uygulamalı Termodinamik

5) Makine Elemanları II

6) Makina Teorisi

7) Isı Geçişi

8) Makina Elemanları I

9) Enerji Santralleri (E.B.)

10) Yenilenebilir Enerji Sistemleri (O.S.D.)

11) Döküm Teknolojisi (K.İ.B.)

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ ÖĞRETİMİ DERS PROGRAMI

Bölümümüz 2017 yılı yaz öğretimi ders programı aşağıdaki linkte verilmiştir.

MAKİNE YAZ ÖĞRETİMİ DERS PROGRAMI 2. GÜNCELLEME

TEMMUZ AYINDA STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !

Değerli Öğrenciler,

Temmuz ayında staj yapacak öğrencilerin staj başvuru belgelerini en geç 23 haziran 2017 cuma günü mesai bitimine kadar Bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra teslim edilen evraklar dikkate alınmayacak olup staj girişleri yapılamayacaktır.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Mühendislik Mimarlık Fakültesi © 2017 Sayfa Başı