2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI

BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Bölümümüz öğrencilerinden staj yapma zorunluluğu olanların alması gereken "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi"ne ilişkin takvim linkte yer almaktadır.

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ VİZE PROGRAMI

2011 Bologna müfredatına tabi olan öğrencilerin dikkatine!
Temel İşlemler II vizesi 2013 Bologna müfredatında olan Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler dersi saatinde (2.4.2018 Pazartesi saat:13.00) yapılacaktır.
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı dersi ise Özel Gıdalar Teknolojisi dersi saatinde (6.4.2018 Cuma saat: 14.30) yapılacaktır.

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI

TEK-ÇİFT SINAVLARINA BAŞVURACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!

Tek-Çift Sınavlarına başvuracak öğrencilerin dilekçelerini en geç 26 Ocak 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Dilekçelerde ıslak imzalı şekilde öğrenci imzası, danışman imzası ve dilekçe ekinde final notlarının da işlenmiş olduğu ıslak imzalı mühürlü mezuniyet transkripti yer almalıdır. Öğrencilerimizin bu hususta özenli olmaları önem arz etmektedir.

2017 YAZ DÖNEMİNDE STAJ YAPAN GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!!

2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi Staj I ve Staj II derslerini alan öğrenciler için belirlenen sınav takvimi linktedir.

2016-2017 YAZ ÖĞRETİMİ ÜCRET İADESİ HAKKINDA!

Aşağıdaki linkte isimleri bulunan öğrencilerin yaz okulunda açılmayan derslerin ücret iadeleri için banka dekontunun aslı (Bankamatik çıktısı geçerli değildirile birlikte 25 Ağustos 2017 Cuma mesai bitimine (17:00) kadar Bölüm Sekreterliğine dilekçe yoluyla başvurmaları gerekmektedir. (Dilekçe ile bu tarihe kadar başvuru yapmayanların ücret iadesi yapılamayacaktır.) (Ücret iadesine ilişkin dilekçe örneği Bölümün web sitesinde Dilekçe Örnekleri kısmında yer almaktadır; bilgileri eksiksiz, formata uygun şekilde doldurmanız gerekmektedir.)

Ücret İade Listesi İçin Tıklayınız!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Mühendislik Mimarlık Fakültesi © 2018 Sayfa Başı