4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN ALAN SEÇİMİ

2017-2018 eğitim öğretim döneminde 4.sınıfa geçerek, 4.sınıftan ders seçecek olan öğrencilerimizin öğrenci bilgi sisteminden ders seçebilmeleri için alanlarının tanımlı olması gerekmektedir.Daha önce yaz okulu sırasında dilekçe vererek alanları tanımlanan öğrencilerin bu dilekçeyi doldurarak vermelerine gerek yoktur. Fakat daha önce alan seçmeyen öğrenciler ekte verilen dilekçeyi doldurup, çıktısını alıp, imzalarını da attıktan sonra fotoğrafını çekerek 20 Eylül 2017Çarşamba gününe kadar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine mail yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir. Benim diğer mail adresime lütfen mail atmayınız. Kurumsal mail adresine atmanız önemlidir. Ayrıca bu dilekçelerin aslını da elden 6 Ekim 2017 Cuma gününe kadar bana teslim etmeniz gerekmektedir. Alan seçimleriniz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından tanımlandığı için, alan seçimi dilekçelerinizi belirtilen tarihe kadar mail atmanız önemlidir. Daha sonradan bireysel olarak alan tanımlamak süre alabilir. Alan seçimlerinizin değiştirilemeyeceğini de düşünerek, alanlarınızı seçmenizi istiyoruz. Bütün öğrencilerimize önemle duyurulur.

EK: ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ALAN SEÇİM DİLEKÇESİ

STAJ TARİHLERİ AYARLANAN

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Yaz okulu döneminden sonra staj yapacak ya da şu an staj yapmakta olan ve resmi olarak 20 işgünü stajı ayarlanan öğrencilerimizin staj tarihleri 28-29 Ağustos 2017 günlerini içeriyor ise, belirtilen tarihlerin tatil edilmesi sebebi ile öğrencilerimizin staj günlerinde eksiklik meydana gelecektir. Öğrencilerimizin bu konuda herhangi bir şey yapmasına gerek yoktur. Öğrencilerimiz stajlarını Bölüm Başkanlığına verdikleri tarihler arasında yapacaktır. Dolayısıyla sadece bu iki gün eksikliği yüzünden stajın kabul edilmemesi gibi bir şey söz konusu olmayacaktır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

"Staj Komisyonu Başkanlığı"

SES VE MÜZİK TEKNOLOJİLERİ (SMT) ÇALIŞMA GRUBU DUYURUSU

Ses ve müzik ile ilgili mühendislik ve disiplinler arası çalışmaları yürütmek, konuya ilgi duyan akademik personel, müzisyen ve öğrencileri bir araya getirmek, bilgi paylaşımında bulunmak ve çeşitli ulusal ve uluslar arası ölçekte bilimsel araştırma, uygulama ve etkinlikler yapmak amacıyla “Ses ve Müzik Teknolojileri” adı altında dekanlık tarafından onaylanmış bir çalışma grubu oluşturulmuştur.

Özellikle müzikle ilgili bir çalgı çalma, ses kayıt veya solistlik deneyimi olan veya dans tecrübesi olan ve mühendislik kariyerlerini Ses ve Müzik Teknolojileri alanında yapmak isteyen başta Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ile Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencileri olmak üzere üniversitemiz ve fakültemizdeki tüm ilgilileri grubumuza bekliyoruz. Grubumuzda yer alan öğrenciler için ortak çalışma yürüttüğümüz İspanya’nın Barcelona şehrinde yer alan Pompeu Fabra Üniversitesinde staj imkânı sunulacaktır.

Koordinatör: Yrd.Doç.Dr Kemal AVCI (AİBÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği)

Gruptaki Araştırmacılar:

*Yrd.Doç.Dr Kemal AVCI (AİBÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği)

*Prof.Dr. Ahmet Serkan ECE (AİBÜ Müzik Eğitimi-Yaylı Çalgılar)

*Doç.Dr. Hasan Hakan OKAY (Balıkesir Üniversitesi Müzik Eğitimi-Yaylı Çalgılar)

*Öğr. Gör. Tamer ACUNER (Bülent Ecevit Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri)

*Öğr. Gör. Cemalettin BAYDAĞ (Bülent Ecevit Üniversitesi Sahne Sanatları-Opera)

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Mühendislik Mimarlık Fakültesi © 2017 Sayfa Başı