HAZIRLIK SINIFI TERCİH DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN BAŞVURULAR HK. (2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI)

24 AÄŸustos 2022

Değerli Öğrenciler,

Fakültemize 2022-2023 Eğitim Öğretiem yılında YKS sınavı ile kazanmış ancak hazırlık sınıfı tercihlerinde varsa değişiklik yapmak isteyenlerin ekteki linkte verilen pdf dosyasının çıktısını alıp bilgilerini doldurarak imzalamaları ve 20 Eylül 2022 tarihine kadar Fakültemiz Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresine taratılmış halini göndermeleri veya Dekanlık birimlerimize elden teslim ederek başvurmaları önemle duyurulur.

* Dilekçede verilen (bölüm, iletişim, kişisel bilgiler tarih ve imza) tüm bilgilerin doldurulması zorunlu olup bilgileri eksik olan öğrencilerin başvuruları dikkate alınmayacaktır.

** Tercih değişikliği için sadece tek bir başvuru işleme alınacaktır.