ERPİLİÇ Vaka Analiz Eğitimi

06 Mayıs 2019

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan Gıda Mühendisleri Odası BAİBÜ Öğrenci Temsilciliği, Bilim-Eğitim Komisyonunun öncülük etmesi sonucunda ERPİLİÇ ENTEGRE TESİSLERİ’nde “Vaka Analiz Eğitimi” düzenlenmiştir. İki buçuk saat süren eğitim kapsamında Gıda Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri 10’ar kişilik gruplar halinde Fabrikada bulunan cihazlar, teknik donanım ve işleyiş hakkında Kesimhane Müdürü Güntaç DEMİR tarafından bilgilendirildikten sonra kriz yönetimi öğrenmeye çalışıyorlar. Bu kapsamda ilk eğitim 25.04.2019 tarihi 13:00-15:30 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir. ERPİLİÇ Firması ile başlatılan bu uygulamalı eğitimin Bolu’da bulunan başta kanatlı eti sektöründe bulunan firmalar olmak üzere diğer Gıda alanındaki firmalarla da yürütülmesi planlanmaktadır.